nöjd :)


Det blir bara bättre och bättre :)

finns kanske hopp :)

God morgon.
SItter vid datorn nu och gör teoriprov typ :P och fick 65/70 rätt :) Känns bra för då kanske man kan klara det när man väl ska göra det på riktigt :D

;)

Shopaholic?!

Hejheej :)
Idag har jag varit på skolan och tagit skolkort :P haha Ska bli spännande och se hur misslyckat årets kort blir.
Jo men sen då så drog jag och malin och åt Pizza för vi va såå hungriga ;p men ska nog aldrig mer äta pizza och sen träna efter. Det va ju precis det vi gjorde haha och aldrig mer säger jag bara. Men men vi lever. Kände mig lite nyttigare efter en timmes träning. Efter det så gick vi på stan en snabbis och kollade runt lite. Men typiskt mig då så orkade jag inte hålla mig utan fann en jätte fin klocka som jag fick hundra kronor rabatt på. Som jag bara va tvungen att ha. :O Så skulle nästan tro att jag är en liten Shopaholic.. Men nu ska jag vänta !! Det är ju tjejkväll på Centre den 22 oktober så ska spara tills de. Får se hur det går  ;p
Dagens köp ;p

God morgon Söndag

Hejsan Hejsan
Ligger fortfarande i sängen men ska väl försöka komma upp snart för måste göra mig i ordning inför ännu en arbetsdag. Sen får vi se vad som händer. Måste i alla fall plugga teori :O

It hurts !

God kväll Bloggen :)
Har precis krypit ner i sängen med fillan och kollar lite på tv :)
Olof har åkt till stan för att ragga på fjortisar med sina polare haha :P Men hade ingen lust att bli med eftersom jag
jobbar helg. Och det känns verkligen att jag stått upp hela dagen har så jävla ont i benen så jag tror nästan att det är på gränsen att jag kapar av dom. Borde ju egentligen ha inlägg i skorna så att jag inte ska få så ont men är dålig på det ;O Så får väl helt enkelt skylla mig själv.. Fick även schemat för Oktober idag så kommer att jobba tre helger den månaden. :) Så kommer få in lite mer pengar i november hihiii. Känns bra.
Nej ni alla läsare mer än så hade jag inte nu ;p
Ni får har en trevlig kväll och sov gott ^^
I love the way you smile

till salu !

Hejsan.
Jo en gång i tiden för några år sedan så spelade jag klarinett ;p Men har slutat spela och har lixom ingen användning för den längre. så är det någon som spelar och behöver en så finns min till salu ;)

Här är ett collage med bilder på den.
kommentera om någon är intresserad =)


va hände ??

God morgon idag är jag hemma från skolan. Vaknade upp i morse med världens hosta och typ röstlös. Är hes utta bara fan och har ont i halsen. Men fattar inte va som har hänt-.- Igår när jag la mig va ju hur pigg som hälst så vaknar man upp och är dyng förkyld.. Så jävla typiskt att man aldrig kan hålla sig frisk..



Fann en bild på mig som jag tror min mamma gjort om :p


What a day .

Heejsan bloggen =)
Sitter helt utslagen i soffan och glor på tv. Men ska snart försöka samla ork till att laga lite mat och plugga teori.
Idag har jag varit i skolan och har inte gjort så jätte mycket fortsatt på min köksö och varit med en kompis på akuten som slant in med fingret i klyvsågen när hon skulle sätta dit ett stopp. Så stackars henne så nålrädd som hon är va hon tvungen att sy 3 styng. Men hon klarade bra ;p Ja sen efter skolan så drog jag och tränade och sen blev det en snabbis på stan med Malin. :)
Mysig bild ^^
Men har suddat ut den lite ;)

God morgon Onsdag ;p

Just nu sitter jag i pyjamasen i soffan och kollar på när syster spelar spel. Men ska snart fräscha till mig och så ska olof få äran att köra mig till sulvik :p Där Hanna ska hämta mig så ska vi dra till Challa och kolla lite :)
Bild på oss brudar från i Lördags :D

GTA Och syster.

Tja bloggen. Sitter hemma med syrran och kollar på när hon spelar GTA. Själv ska jag läsa lite teori och dricka varm te med honung. Vill Fan inte bli sjuk. Så proppar i mig vitaminer och försöker tänka positiva tankar ;p
Imorgon är jag ledig. Ska bli skönt så ska jag med Hanna en tur till Challa. Hon skulle kolla efter present till The Boyfriend. Ikväll blir det bara mysss och plugging sen så Idol Såklart :)
Gammal bild Får jag bju på. Har dåligt med nya.

Ibland saknar man den tid som passerat en. Tur har man gamla goda minnen men som man vill ska upplevas på nytt. Men ändå längtar man efter att se va framtiden har att erbjuda.

Happy day ; )

Känns som det kommer bli en super Lördag :D
Först vid klockan 3 ska jag på kalas. Min gammelmormor fyller 80 så ska ha kalas för henne. Och efter det så ska jag in till the city och bowla med några underbara brudar. (=
Haha en Jätte gammal bild på mig. Bjuder jag på idag ;)

God morgon.

Hejsan Hejsan.
Ja nu sitter man här ännu en morgon och kollar på Vakna med the voice. Och har precis ätit en banan till frukost.
Idag är det ju fredag ;p för er som missat det haha. Känns som en bra dag idag, Kanske har något med att jag fick prata med min käre bror i telefon igår :D Och sen så ska jag ner till honom på söndag och hälsa på honom.
Känns riktigt bra. Ja men iaf så hinner jag inte skriva mycket mer än såhär. För ska springa upp och borsta tänderna och sedan gå ut mot bussen. Gör heldag i skolan idag.. Men det är ju sista skoldagen för den här veckan. Och Nästa vecka och några framöver kommer jag att vara ledig på Måndagar :p så får en dag extra helg :)
Pusspuss

Underbar kväll ♥

God kväll bloggen.
Har nu lagt mig till rätta i sängen och kollar på Skånefruar.
Ikväll har jag bara gotta mig framför tven. Först så såg jag på Sex and the city 2 som ni redan kanske vet. Aa men iaf Älsklingen va med och såg den med mig :) Det va jätte mysigt. Behövde det verkligen. inte många pojkvänner skulle jag tro som ser en sån film med sin tjej. Jo iaf sen så när den va slut så gick han ut i garaget och jag kurrade ner mig i täcket med en kvälls macka med salami och mjölk och kollade på Idol. Fillan va också med och snarkade på ett hörn haha. Sen under reklamerna hann jag även med att skriva ner lite mått på köksön. :p så nu känns allt mycket bättre. Kan somna in med ett leende på läpparna.
Denna bilden är tagen vid kusten i Brighton.
Det är den kusten vi besökte när vi var i England =)
Och det är jag och älsklingen på bilden.

Mysss.

Nu ska jag krypa ner under ett täcke i soffan med mint Choklad och se på
sex and the city 2 :)

suuck..

Asså vet inte vad det är med mig idag. Är helt depp orkar inte göra något och har inte lust med det heller. Kommer på något jag vill göra med sen så bara tapper man lusten och orken försvinner..
Blir så sur på mig själv.
Gammal bild på mig.

Ny vecka ..

God morgon. Idag känns det riktigt jobbigt att gå upp. Märks att man inte har haft någon helg iaf sleten som F*n.
Men men nästa helg är jag ledig då blir det lugnt och bara va :) Idag börjar jag tio över tio och slutar tjugo över elva. känns lite onödigt men måste dit. Olof skjusar in mig till stan och väntar tills jag är klar :) Tycker jag va väldigt snällt av honom. Nej nu ska ja slänga i min lite frukost. och sedan dra in till stan. ni får ha en bra dag ;) Pusspuss
Funderar på om jag ska dra och träna sen efter skolan. ;P

Back to work.

God morgon. Har precis ätit lite frukost och gjort mig en matlåda. Så nu ska ja bara borsta tänderna typ så ska jag åka iväg mot challa för lite Jobb. Efter det ska ja och babe åkta till Pappsen och fira min minsta bror Alex som fyller år idag. :)
Alex :) Fast ett gammalt kort.

GMJ.

God morgon alla bloggläsare. Ligger i sängen just nu och kollar på Tv, men ska väl försöka palla mig upp och göra mig i ordning för att åka och jobba. Får se hur det går att stå hela dagen med den braiiiiga rygg som jag har hihii. får väl gå i foppatoffler eller något. Dom är ju iaf mjuka och sköna att ha på sig. Nej nu får jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag allihopa ;)


Go kväll.

Hejsan eller god kväll kanske man ska säga. Sitter just nu och lyssnar på en låt av Bob typ som heter airplanes.
( http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU )(LÄNK) Den är sååå bra. Aja iaf har sett på Idol och haft ###### på besök =) Trevligt. hon/han va lite depp och ville prata lite och ställer alltid upp för en vän. Så vi har sett på Idol och pratat lite. Ja men snart får det nog bli sängen. Upp och jobba imorgon gör ju bara halv dag men ändå. Så jag mer än så hade jag inte nu så jag önskar er alla en underbar kväll. Sov gott folket. Puss&Kram.
Tänker på dig brorsan varje dag. Och även dig syster.
Besök även syrrans blogg ;)
http://tuesmon.blogg.se/
Vill ha långt hår igen.. Men får bli efter körkortet.

Lätt som en plätt ;)

Hejsan sitter i teorisalen här på Hantverk och försöker att hitta en sak som jag ska ha till köksön jag ska göra men det är inte lätt att söka efter det på google när man inte vet vad det heter haha.. Lätt som en plätt ( NOOT)
Men slutar snart ( 15.15) Och då blir det magnus. Sen blir det väl hem och läsa teori och invänta jobb lördag - söndag.. Så här blir det ingen helg inte.


Nästan så kommer köksön att se ut. Bara att ja ska ha hjul på min och lite andra ändringar. Jo Dom " Pelarna" som håller upp den lilla skivan med ljusstakar på. Är det någon som vet vad dom heter ?! Så Skriv gärna det i en kommentar.
Pusshej.

 


God morgon världen.

Hejsan.
Sitter framför tven och kollar på "Vakna med the voice" Nu snart så ska jag palla mig upp till vägen och ta bussen till stan. Och det blir ju såklart skolan och sen efter det ska jag och Babe till Magnus som fyllde år igår ( GRATTIS) Och äta lite tårta =) Elle dom får nog äta för smörgåstårta är inget för mig haha. Men jag hoppas att ni alla får en underbar och bra dag. För nu ska jag dra mig ut i den kalla september kylan.
Nu är hösten på väg..

lite bilder från förr ;P


Jag och syster hösten 09.

Fillan 09.

min snygging.

jag och brudrna :)

Elin :)

Jag 2010.
 
Stockholm 2010.

fillan 2010


Badat (Y)

Hejsan nu har jag precis kommit upp ur bubbelbadet hemma hos mamma och styvfar. Tänkte att det kanske skulle hjälpa till att minska smärtorna i ryggen :P men det fungera inte så bra som jag kanske hade hoppats på. Nu ska jag väl läsa lite teori snart och invänta Idol ;)


9 september 2010

Ligger i sängen och här lär man bli resten utav dagen med. Borde vara i skolan men ryggen tar kol på mig. En hel dag igår med skola stan och körning va hemskt. Så nu ligger jag här och har ont orkar inte göra så mycket mer. Kvittar hur mycket man sover energin finns ändå inte så den räcker till.
Men ska i alla fall försöka att läsa teori. Det behövs.
Bara jag som håller på med körkortet?

-.-

Gud va jobbigt allt ska vara ..
Tankarna bara går runt i huvudet. Gör man rätt eller fel.? Ska man lyssna på vad andra säger?
Eller bara följa hjärtat?

försöker hitta bästa vägen ut..


Idol

Bara jag som kollar på idol :) ??

tröttast.se

Usch och blää vad jag är trött. Igår/natt va jag på akuten pga att jag fick så enormt ont i ryggen, Men lixom efter 4 timmars väntan utan hjälp så tappar man tålamodet så fråga efter en ny värktablett eftersom den första inte hjälpte. Som jag kunde ta med mig hem för pallade inte vänta mer. Så fick iaf med mig ett storpiller heter det så ? Och det tog jag i natt när jag kom hem och idag har jag varit helt tom i hela huvudet. Är trött som fan. Värken har jag kvar men inte lika illa som den va igår. så min dag har bestått av soffliggande orkar inte göra någonting.
-.- Passade på att försöka läsa lite teori men håll på att somna i boken hehe. Nu sitter jag fortfarande i soffan och väntar på O som jag väntat på i snart 4 timmar kanske, lite mer eller mindre. Och kollar runt på internet lite med och är enormt sugen på att sätta i löshår. är så tråkigt med kort hår. Har ju lixom ingen frisyr eftersom jag försöker få det växa ut så vill inte direkt klippa av mig det heller.. Ja herregud vilka problem man har haha eller inte.
Gick inte att lägga upp någon bild... suck

Kärlekskorten

Ess: Älskar bara mig.
Kung: Kommer oväntat
Dam 1: Gillar att kleta med andra tjejer/Killar
Dam 2: Gillar en annan.
Knekt: Ringer till mig snart.
10: Flyttar ihop.
9: Gifter oss.
8: Du är själv otrogen.
7: Tittar på mig i smyg.
6: Passar bra ihop.
5: Blir ihop.
4: Ligger med han/henne.
3: Säger   Jag älskar dig.
2: Besviken på mig.

miss you like hell..

Drömde om brorsan inatt.. att han va hemma igen. Och va så glad men vakna sen och allt va en dröm. Men snart är du förhoppningsvis här igen.

Teori.

Sitter hos mamma och pluggar lite teori.
=) Det måste göras om man vill få körkortet :P


suuck!

Hejsan längesen nu.. Men det är så att vi har fortfarande inte fått vårt internet än :O
Just nu känns det så där är förkylld så är inte så jävla pigg ..
Pussheej vi hörs när vi hörs.


RSS 2.0