"köksö"

Min egna köksö designad och byggd av mig :)


What to do ?

Sitter och kollar runt lite på internet efter jobb och skriver några listor på vad man ska behålla och sälja. 
Har en liten klump i magen av oro o stress. Tankarna bara surrar runt och man vet inte riktigt vad man ska göra eller vart man ska börja. Man är nära gråten men försöker hålla igen för att visa sig stark trots allt det är inte jordens undergång och det finns männinskor som har de tusen gånger värre. Man får bara försöka tänka positivt och ta dagarna lite som dom kommer. 
 
Ha en bra dag ni alla andra puss och kram. 
 
 

Tröttsamt ..

Just när man tror att allt är påväg att bli bra så faller hela världen ner framför ens fötter på bara några sekunder. 
Man får släppa allt man har, alla planer alla saker man vill göra, allt ! Men man får ta de onda och göra nått gott utav de. Resten av året och säkert de kommande året kommer nog att bli nått helt annat än man tänk sig. 
de väcker så många tankar, och man får så mycket att gå igenom och fundera över, allt för att hålla huvudet över vatten ytan. De sköna är att man slipper ta i tu me de hela ensam, att jag har nån vid min sida. 
Vi får se vart detta leder oss, jag bara hoppas på att de blir de bättre. 
Du är bland de bästa jag har ! Är så glad jag fann dig älskling. <3 

Kärlek!

Köpt mig hårolja, den är från biosilk's probukterna och luktar gudomligt gott! Köpte den faktiskt idag ocg det var kärlek vid första "provningen" håret blev mycke mjukare och glansigare med en gång, och den går att använda i torrt som blött hår. Sen blanda ut den med balsam om man vill. Skit bra produkt och den kan jag rekomendera till er andra. Jag köpte min på Kicks och den kostade 169:-


RSS 2.0