Fråga :)

Har du någon gång skickat fel när du ska smsa.  ? ;D
     här har vi några pinsamma sms som skickats fel.

Till: Mamma
Sms: Är så jävla kåt nu skulle villka slicka av din bullfitta om och om igen!! ;)
Svar: Men Calle vad är det för jävla skit du skickar antar att det är till din tjej! Du har nämligen skickat det till din mamma!! 

Förklaring: Var till flickvännen !!! Men kom till mamma istället ! Var så jävla pinsamt!!!!

Till: Brorsan
Sms: Såg dig inatt när du sov, så jäkla het du var asså! Vet inte om du märkte men avsugningen tog mig till en helt annan nivå! Mjaaauu på dig Sexy!
Svar: Driver du med Mig?! Fan vad äcklig du är!

Förklaring: Skulle skicka till pojkvännen men hamnade hos brorsan... Så pinsamt, fick skämmas ett bra tag!

Till: Syster
Sms: Såg dig inatt när du sov ... fan va het du är!
Svar: Är du full eller?

Förklaring: Skulle skicka till en tjej jag hade varit och tältat med,fast de råka komma till min syster som tyckte att de va lite mysko.

Till: Joakim
Sms: Är det konstigt att tänka på killar när man runkar? Hade en underbar dröm om Joakim, och när jag vaknade hade jag rejält stånd.. Kom sedan två gånger i sträck. Tror du jag är bi? /:
Svar: Haha , är det mig du snackar om? Du gör mig faktiskt lite småkåt ibland. Kom över så kan vi ha lite kul? ;) 

Förklaring: Smset skulle komma till en tjejkompis, men antar att jag fortfarande tänkte på Jocke när jag skickade. Blev förvånad över svaret, men gjorde som han sa. Han har nu varit min kk i tre veckor. :D




Ni kan gå in och kolla på felsms.com om ni vill läsa fler. Det är skit kul.


Blir så glad :)

Finns det något häligare än att läsa fina kommentarer från andra bloggare.
Det gör dagen mycket roligare och lättare :)
Det tycker i alla fall jag ;)


Mitt HjärteGull


Mej för en dag.

Hejsan alla läsare.
Just nu är jag hos mamma har fått " swedish" breakfast med ägg, bacon smörgås och kantareller men dom hoppade jag över hehe. Sen en kaffe " latte " till det. Fast min egna latte. Med mycket mjölk och nån sockerbit.
Idag tänkte jag faktiskt vara lite nyttig och gå till mamma för tror både jg och fillan behövde det. Men när vi kommit en bit på väg så började ju såklart regna så fick ringa mamma och be om skjus istället.

Och så här ser jag ut idag ;p


Lördagkväll

Nu känns det som om jag inte varit ute på evigheter och det stämmer nog med haha. Är så partysugen, och är less på detta trista liv ensam hemma hela dagarna.


Har fassnat för Iyaz låt solo

http://www.youtube.com/watch?v=IRQEvu2_wGg


Pirr i magen



Känner hur energin växer fram och hur det pirrar i hela kroppen. Varför vet jag inte men det bara gört ;)


Saknar mina brudar något så enormt. Har iaf fått träffa en av dom idag :) Och
till helgen ska vi ha så kuul ;)


Hello bloggen

Sitter här vid datorn och har ont i magen för att jag kan inte hitta min plånbok :S
Sen kollar jag på lite frisyrer och så. för är sugen på att göra lite förändring. kankse en ny frisyr? ny stil ? aa vette fan vad men är trött på mitt gamla vanliga.
Tyvärr har inte internet hemma kommit än så det blir ännu ett trist inlägg med noll bilder .. :P


hejsan.

Har fortfarande inte fått mitt internet hemma därför har jag inte kunnat skriva så mycket. och vill gärna lägga in lite bilder från england. MEn det får vänta. Just nu är jag hos mor och väntar på min käraste. =)
Morgon bär det av till götet med moffarn och min lilla syster. Ska stanna där till på onsdag kväll typ och hälsa på min käre bror. Får passa på nu innan skolan börjar och man kanske får jobb. =)

Glava

Hemma igen.

Hejsan

Hur är läget ?
Själv är jag lite trött har typ precis vaknat. :p somnade på soffan här hos mamma. Ska väl snart åka hem och fortsätta min städning. För imorgon är det dags. Då åker jag till England, och vill att det ska vara städat då så man kan komma hem till ett fräscht hus.

Och igår så klickade jag hem en HTC Wildfire (RED) :) men den får jag nog efter england. Om jag inte har turen att få den imorgon men det tror jag knappast. :P
Men mer än så hade jag inte. Men ni får ha en trevlig vecka så hör jag av mig när jag kommit hem ;) Har fått, eller ska ha fått internet hemma då :D
pusspuss

Gick inte fixa bilden så ni får den orginal ;)


3 augusti 2010

God kväll bloggen.
Dagarna går.. Vissa väldigt långsamt och andra bara flyter förbi.
Tankarna finns kvar alltid samma saker. Vissa nya men det är inga som varar något speciellt länge. Även om man tycks värka glad är det kanske inte alltid så. Men vem som helst går på ett leende. Ena stunden mår man hur bra som helst men det kan försvinna fortare än en blinkning. Tänker på dig varje dag storebror, gäller även dig lillsyrran. Skulle göra vad som helst för er. Dom som inte har varit med om det som vi går igenom vet inte alls hur det känns. Och kan omöjligt förstå vad det är vi tanker och känner. Tiden kanske går men det blir inge bättre för det, hänt är hänt och det är inget det kommer att ändras. För det kommer alltid att ligga kvar där inne någonstans i bakhuvudet. Ett ord räcker och det poppar upp vare sig man vill det eller inte.
Det varar livet ut.
Vissa går och söker hjälp för sina problem.. Men själv förstog jag inte vitssen med det. Jag gick dit och pratade ut med en främling. Meningen va ju att det skulle kännas bättre men det var inte på grund av det jag gjorde det. Utan fann mig styrkan att fortsätta framåt på egen hand. En fränling som sitter mittemot mig ska hjälpa mig men hur ? Det ända dom fråga om är hur mår hon ? vad jobbar dom med då ? Hur tar dom det hära ? Men ingenting som handlade om hur jag mådde. Utan hur dom i min omgivning tog det. Så istället för det, så skriver jag av mig lite av mina tankar här. Iväntan på vad som ska slå till härnäst.
Men förhoppnigsvis har det värsta redan passerat. Jag menar,:
Min kusin dog vid nio års ålder efter det blev min andra kusin förlamad från midijan och ner. Brorsan sitter oskyldigt dömd och inlåst. Och nu så har vi fått kallelse om att min syster på 14 har fått epilepsi.
Men dom kan knuffa omkull mig hur många gånger dom vill för jag ställer mig upp igen och det är tack vare ni omkring mig. Alla mina nära och kära. Ni är den styrkan jag finner.
Och jag älskar er.


Nu börjar jag bli nöjd med bloggen.


God kväll. 
Just nu befinner jag mig hos min mor och styvfar. 
Lånar derar internet eftersom vi inte har något hemma än. 
Så nu har jag lyckats blir klar med bloggen förtillfället i alla fall. 
Imorgon ska jag nog börja packa inför Englandresan.. Måste vara i tid så jag vet att jag får med mig allt nödvändigt ^^ 
Ska bli kul att få åka dit, det är ett ställe som jag har velat åka till länge. Så det ska bli intressant. 
Fredagen är det tänk att vi ska kolla runt lite. Lördagen ska vi på bröllopskalas. Sedan resten av veckan ska vi utforska England. Vi kommer bo i fahrman tror jag att det heter. Det ska ligga en bit utanför London så vi kommer självklart att åka dit :) handla lite och så. kommer vara borta mellan den 5-11. 
Men dags att kila. Ha en trevlig kväll. Hejdå

 


RSS 2.0