Fönster detalj i mitt sovrum :)


Vill ha!

Skulle verkligen vilja ha en sådan här träningsdagbok :) den är ju inte så dyr så fundarar på om man skulle ta och köpa den. :) så att man kan skriva ner sina gympass och se vad man förbättrar och så vidare. Hålla mer koll på träningen helt enkelt.
 
Och ett sådant här linne! hur snygga är inte dom lixom. Men sen vet jag inte om jag har så stor lust att lägga 300 spänn på ett linne hihi :)
 
 

Söndag.

Suttit och degat i soffan hela förmiddagen, huvudvärk som vägrar försvinna och små förkyld så blir nog en rätt lugnt dag. Men tänkte ändå att jag skulle försöka komma ut och ta en promenad med Baloo så han får bli av med lite energi :) Annars som sakt blir det bara lugnt och vila upp mig inför en jobbdag imorn. 
 
Gud är såå sugen på att åka bort någonstans just nu spelar igentligen inte så stor roll vart det är men gärna ett finare och lite varmare ställe, vore skönt att få ladda upp batterierna ett tag. Men så ska ju allt kosta pengar och där blir man fast. Tänk va mycket enklare och va många problem som skulle försvinna om man kunde få ett heltidsjobb eller iaf ett deltid. men det är bara fortsätta att lete jobb skulle det finnas ett längre bort får man väl göra det bästa av det och packa väskan och åka dit. Det behöver ju inte vara för evigt utan bara för ett tag. 
 
Ha en bra Söndag ! Pusshej. 
 
Två bilder jag tog på Baloo i Fredags när vi va o körde på isen :) <3

Ombre :)

Före:
 Efter:

Lite pyssel :)

Gjorde en "lampskärm" idag och såhär blev den :) 
puss och hej:) 

RSS 2.0