Helen Jakobsen

Igår var det begravning för min styvmamma. Begravningen var jätte fin och underbar, men många tårar kom det. Det är skönt att veta att du nu får vila i frid utan smärta. Det känns overkligt att du är borta och kommer bli tomt utan dig. Men ska ta hand om pappa o pojkarna åt dig tills vi ses igen. Saknar dig ❤


Nagelfix

Har nu fixat naglarna inför begravningen imorgon. Men just nu är naglarna inte i sitt bästa skick Och nagelbanden har tagit stryk av vintern.


Sovrummet

Den underbara tapeten som var innan vi började tapetsera.
Här har jag börjat målat taket o det var vitt en gång i tiden men med den nya vita färgen såg
det inte så vitt ut länger utan snarare gult!
Fondväggen klar !
Börjar ta sig inte mycket kvar här med den vita tapeten.
Nästan klart ! Nu fattas bara lister runt dörrarna o fönstret. Men nu är det iaf redo för att
inredas ! :)

Dagarna som..

Dagarna som går har varit olika tuffa att ta idag var de en av dom sämre. Vid många tillfällen ville man bara falla ihop av gråt. Saknar dig och hade gjort vad som helst för att mina nära skulle få slippa denna sorg o smärta. Går inte en dag utan att mina små bröder o pappa finns i mina tankar. Men vet inte vad jag hade tagit mig till om inte Olof hade funnits. Han gör min dag tusen gånger lättare o finns alltid där oavsett vad. Jag önskar att du hade varit frisk o sluppit detta. Önskar du kunde se dina barn växa upp o sen se när deras barn växer upp. Att se dig o pappa bli gamla tillsammans är de jag hade hoppats på. Men en sak vet jag säkert o det är att vi ses snart igen. ❤


-.-

Tänkte skriva något men alla ord verkar ha runnit ur mig.. Och hatar när denna tysthet tränger sig på med sitt obehag och sina alla tusen tankar .


?

känslan att vakna av att man ligger o gråter är inte den roligaste. Känner denna tomhet inom mig och tanken av att aldrig mer få se dig ger mig rysningar .

Hur börjar man om och går vidare när något sånt här händer?

Tänker på mina små bröder som mist sin mamma. Detta är inget man borde få gå igenom i en sån ung ålder! Och man känner sig helt hjälplös.


:(

Man inser inte hur ont det gör förrän det väl händer. Dränkt mig själv o mina känslor i arbete o sysselsättning idag för att slippa tänka men nu ligger jag i min säng o alla dessa tankar dyker upp den ena efter den andra. Verkligheten slår omkull en så hårt att man får svårt att ställa sig upp igen. Hade vilja säga så mycket till dig men nu är du borta. Ända sen man var liten har du funnits där för mig och alla andra men inte längre. Hoppas att du har det bra nu o slipper ha ont o vara sjuk. Alla mina tankar faller på dig och ställer mig frågan om och om igen: Varför just du?


Fredag!

Härliga fredag solen skiner o humöret är på topp idag blire jobb 13-20 :)


RSS 2.0