Ricinolja

här kommer en bild från idag hur mitt hår ser ut efter att jag klipp och färgat de :) det har inte växt mega mycket men bara älskar känslan! hur tjock och glansigt det har bleve. bilden har jag tagit med mobilen så är ingen toppen bild och bloggar även från mobilen nu. och nu har jag använt ricinoljan i lite mer än 2 månader. puss hej!


2012?

asså vart tog 2011 vägen? detta året har gått så fort och det slog mig först nu att de är nyår imorgon. Men detta året ska det bli lite ändring på saker och ting! Så nu har jag fixat mina naglar inför nyårsfesten sen kommer Hanna och ska färga håret på mig :) Och jag ska klippa henne och sen kanske färga får se på de:) men hoppas ni alla får en bra fortsättning på dagen ;) puss puss


Hej.

God kväll ! Just nu är jag påväg till åmot med O och ska hämta nicki. För hans bil krånglade. Idag har jag varit på stan, va på banken och satte in pengar sen arbetsförmedling och så kollde jag lite i affärer fann lite fint för presentkorten :) å så har jag varit hos älsklingens moster för hon bjöd på mat :) puss puss


McDonken!

Tjabba ! Sitter hemma hos Andreas och Pernilla med älsklingen och har just ätit McDonalds som kvällsmat ^^ men den bjur vi på. Börjar bli lite lagomt trött på julmat nu så det va jämt gött med lite fetismat. Så nu låter vi magen göra sitt och medans den gör de kollar vi flickor på när grabbarna spelar tvspel.. Puss hej // Tine


Frulle på jobbet.

God morgon :) sitter på jobbet och äter frukost . Och väntar på att jag ska öppna vid tio. Gött att det är kort dag idag jobbar bara till fyra. Sen ska ja spendera lite presentkort man fått iväntan på att älskling ska sluta vid sex :) sen är jag ledig några dagar :D puss på er ! Hoppas ni får en bra dag.


God jul :)

Hejsan :) sitter och bloggar från min iPhone som jag fått i julklapp :) väntar på att dom sista gästerna ska komma. Är hemma hos mamma och ska äta julmat med släkten :) hoppas ni alla haft en riktigt trevlig och mysig jul.


Frulle hos mor.

God morgon allihopa sitter hemma hos min mamma och äter frukost med älsklingen. Har spenderat natten här i Glava efter som vi ska greja med min bil idag så kommer vi fortare igång om vi är här, ( älsklingen har alla saker/verktyg här) Så idag ska de monteras på extra ljus på min lilla rääcer och förhoppningsvis kanske få in lite bättre ljud i den. något som spelar bättre än en högtalare hoppas ja på hihii.

Hoppas ni får en dunder dag alla Puss på er // Tine

Pärlan <3

Äntligen !

God kväll :) 

Förförsta gången idag som man verkligen kan sitta i soffan och luta sig tillbaka och kolla på tven och bara slappa. Har haft fullt upp idag med. Har varit på AF ( Arbetsförmedningen) Sen va jag och köpte färg och grejer och efter det så drog jag ut till Glava där mamma bor. Och färgade och klippte håret på henne, Var på tiden nu. De va ju ett tag sen vi gjorde de sist och då gjorde jag en helt make over på mamma med hårfärgning, klippning och sminkning :) Men idag hoppade vi sminket. Och hon blev lika nöjd och glad idag som sist :) Sen blev det bråttom hem för att hinna inom affären och köpa dom sista sakarna som behövdes till maten. Och så var klockan sex och det var dags för att börja tvätta kläder. Sen medans första maskinen var i gång så passade jag på att laga mat. Så nu när tvätten är klar( nästan klar måste vikas in med)  och maten börjar lägga sig till rätta i magen så sitter jag bara här och slappar och inväntar älsklingen som snart ska komma hem från jobbet :)

Puss på er och hoppas alla ni andra får en dunder kväll ;)


Bild från min Student ! Och på bilden är jag och min lilla syster :)


God kväll Bloggen!

Har nästan jämt städat klart nu :) Så nu är det rent och fint här hemma igen! Och nu testar jag mig på gräddkolan igen :) Går bättre denna gången. Och nu tänkte jag att testa med att ha mint choklad som topping istället för vanlig mjölkchoklad :P För bara ÄLSKAR MINT! Sen när jag är klar med det så tänkte jag dra och sola lite ^^ Det är ju så skönt att ligga i ett varmt solarium nu när vinterkylan börjar lägga sig över lilla Arvika ;)


Nej nu måste jag kolla kolan. Höres Puss hej // Tine

 



Full rulle !

Tjenna!

Sitter hemma i soffan nu och kollar på O.C och slappar lite innan jag ska dra igång med städningen. Idag har  jag varit på Stan med Malin och handlat lite julklappar men hann inte med så många för mamma ringde och sa att hon var i stan så då blev vi med henne och köpte kycklingsallad sen så drog vi hem till mig och åt tillsammans jag mamma och malin :) Men hon stannade inte så länge för hon skulle med brorsan på Lidel. Och Malin skulle hem till sin Pojkvän så körde henne dit och sen hämtade jag upp Baloo hos svärmor. Och tog en promenad med honom. Och sitter jag här och försöker hitta mitt minne till mobilen så jag kan föra över lite bilder och kollar på O.C då :)

Så nu ska jag ta och leta vidare och sen städa innan älsklingen kommer hem <3

Puss på er ha en fortsatt trevlig dag ;) // Tine


God morgon Onsdag!

Morrn morrn ! Sitter och kollar runt lite efter "Jul" recept :) För eftersom alla andra julbakar nu så blev jag med lite sugen på det. Är ingen preson som jämt brukar att baka men kan ju alltid ge det ett försök. Hittat ett recept på Gräddkola med choklad topping som såg jätte goda ut så det hade jag tänk mig att baka idag. Sen kanske några lussebullar eller något sånt :)  Men innan jag kollar vidare så ska jag gå och kleta i lite ricinolja i håret och sen käka lite frulle :p

Bilden är från i sommras när jag var och hälsade på mammas nykomling. Miley :)

Är inne och lånar älsklingens dator så har inga bilder på den så denna bild fick jag hämta från Facebook ;)

Ha en trevlig fortsättning på dagen // Puss Tine


Måndag igen.

God morgon!
kollar på tven men får nog bli frulle nu sen och jag dränka hårtet i Ricinolja och försöka städa lite. Sen får vi som om det blir en fika på stan med Elin och kanske en tur till Glava. känner att jag har en förkylning på gång så är lite slappis idag.. :/ Men efter en helg som denna är det lov att vara lite trött tycker jag. ;P
Puss O kram // Tine

^^,

Dagen då du kom in i mitt liv, var den dagen som mitt liv började.


Alltid vi! <3


Julbord!

Hejsan :)
Står på jobbet nu och jessica har precis slutat.. Står och bara väntar på att klockan ska bli sju så jag kan få åka hem :p För ikväll ska jag och älsklingen på Julbord med mitt jobb :p Ska bli såå kul för blir första gången som jag åker på ett julbord :P Sen är även personalen från nordby med. Och detta ska hållas på Olssons Brygga :D
Får se om man orkar hålla sig vaken hela kvällen/ natten bara haha för är inte lite trött. Men står och dricker red bull och är inne på tredje burken ^^, så finns ju hopp ;) 



Ha en trevlig kväll allihopa ! 
 
Puss och KRam // Tine


Är detta något för dig kanske ??

Få ett Makeup-kit för 0 kr
Super enkelt bara att klicka på bilden så är det bara att börja beställa ;)

coop..

God morgon bloggen. Har jämt varit ute med kila och sitter nu och kollar lite snabbt va som hänt, om det nu är något som hänt haha inte så verst mycket iaf. Sittet även och funderar på om jag verkligen måste gå till coop och handla ^^ Orkar lixom inte men om jag inte gör det få får ja heller ingen frulle ;p Tänkte ju även handla tillbehör till pastasalladen som jag tänkt göra till middag idag.

Hej så länge !
( ps. Idag är det 3 år oc 11 månader sen jag och älsklingen blev ihop :D Och bara älskar honom mer och mer för varje liten sekund som går. )
XOXO // Tine

RSS 2.0