Klickade just hem..

Detta skyddet till min mobil :p

vill du vinne ett...


Gå in på : http://lisbom.blogg.se/2011/august/da-kor-vi-igen.html?_tmp=e5f094e5d3080bf34b15d37a2863921d265d2748 för att tävla! 
 
http://lisbom.blogg.se
Heter hon som har tävlingen och bloggen ;)


Gårdagens make up.


Dagens Låt !

Så bra :D

good morning !

Hejsan hejsan.
Sitter och äter frukost med Ninni ( http://tuesmon.blogg.se )
Och har jämt varit ute och sprungit :) Så ska väl snart duscha sen får vi se vad denna dagen har att bjuda på. :) Sista lediga dagen sen jobbar jag imorgon och helgen :p fast är ju ledig. Tisdag, Onsdag , Torsdag Och Fredag :)

Härliga morgon.

God morgon bloggen :)
Har precis varit ute och sprungit med baloo. Så härligt att komma igång på morgonen och vara ute medans stan fortfarande har sitt lugnt innan all stress bland bilar med mera drar igång. Så ska snart hoppa in i duschen och sen blir det frukost :p Så får man väl städa lite för ikväll blir det tjejkväll med Malin & Hanna. :)
Ska även se om jag kanske åker en tur till mamma idag med och snor lite gurka om hon har någon kvar :) Och träffa lilla tjockiskorven Miley :)
Miley & Baloo <3

Tjop :P

Hellojjsan,
hur är läget ?
Står på jobbet & väntar på att få stänga igen butiken :P Denna dagen har gått så segt.. Men kanske är för att man inte har någon jobbork alls ;) Men iaf livet går vidare. Ikväll tänkte jag mig ut och spring lite när jag väl kommer hem. Får se om jag får med mig älsklingen med. Men han sa iaf förut att han ville med men om orken sitter i efter denna dagen det lär jag ju märka sen. vill inte han med så tar jag med mig Baloo han har inget val Hihii fillan däremot hon kan ju glömma att hon får bli med. för är rädd att hennes tass inte ska orka. Får se efter måndagen hur det blir med den saken för då ska jag tillbaka till Kd med henne för hundraelfte gången. För en sista gång hoppas jag på.
Men men nu kommer det lite kunder så får ge mig och ska snart stänga :D


miss u girls!



Shiten den nya bilen !


Badrummet :

Gjort en bild på badrummet.
en för och efter bild :)

Bal makeup :)

Så hade jag sminket på studentbalen :)
Smink av : Ida Myrvold.
Hår av : Ida myrvold.
Ni kan kolla på mer av hennes makeup's på hennes blogg:
http://idamyrvold.blogg.se

good morning !

Sitter i soffan nyduschad & har nästan jämt kommit hem från en timmes promenix med Baloo :)
Så nu sitter jag här & äter frukost och ser på Dog pound :P
Och älkslingen ligger och sover så skönt än. hiihi
Mitt lilla hjärtegull <3

God kväll.

Hejsan hejsan,
Sitter nu hemma i soffan med mina två älsklings vovvar & ser på film :)
Idag har jag och babe städat lägenheten. Sen så tog vi en promenix runt stan med hundarna & kikade lite. Det är ju hamnfesten så är mycket folk i stan. efter det lagade ja lite mat :) chili con carne & ris fick det bli :)
Sen så frågade Malin om jag ville köre lite så har rattat runt lite på dom nu under kvällen men kunde inte köre så länge för ville inte att hundarna skulle va själva, ifall baloo skulle äte opp hela lägenheten. Vilket han ibland kan få för sig att göra. Så är hemma nu med dom. Älsklingen är ute med sina tjompisar ikväll och roar sig lite :) Skönt för honom att få va de ibland med :) Även om ja saknar honom och inte kan somna undan han.. Förstår inte varför men är väl för orolig att något ska hända antar ja.
Men nu ska ja försöka hema med lite i filmen :) Ha en toppen kväll så hörs vi ;)
mig sommar 2011 !

smink by me


Baloo <3


Lite bilder från båtresan :D

Hejsan hejsan tänkte bara lägga upp lite bilder som jag hade på mobilen från båtresan som jag och älsklingen gjorde med hundarna på värnen. Och vi var på lurö :)
Hihii syns dåligt men va bara tvungen efter som det står Kila på den blå skylten över den bruna :)

sweeeti < 3


Kändis utan smink..








Kanske inte ska klaga lixom :p


RSS 2.0