Herregud ..

Kolla länken: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag
Vet inte om man ska tro på det eller inte jag men.. Fan om det är så då :O Och jag ska ta studenten om nästan två veckor..

Gårdagens köp på nattöppet :)

Mina skor till balen :)
Mina nya bikini :P
Två nya linnen.
Och sen en väska att ha kontokort och sånt i till balen.

Väckarklockan.

God morgon Bloggen.
Sitter här vid datorn och har precis vaknat typ för tjugo min sen. Det är ju så att dom gör om våran parkering utanför så det låter värre än värst när dom drar igårn på morognen så det finns inte så mycket annat att göra än att gå upp haha. Idag blir det praktik mellan 10-16 Senna ska jag försöka komma ner till hamnen med bilen om det är fint väder och ta lite kort på den och på kvällen så ska jag och elin åka upp till Challa för dom har nattöppet med fina erbjudanden så ska kolla efter ett par skor som man kan ha till balen :p för skopr till studentklänningen tar jag nog ett par som jag har här hemma. Är inte så viktigt till den tycker jag.
Och nu på måndag är det bara EN VEKCA kvar tills jag åker till bulgarien :D Och blir där en vecka. Sen när jag lkommer hem är det en vecka kvar tills studenten men den veckan kommer va full av att fixa håret och lite sånt små pyssel sen lite alkohol på det haha
Hit är det vi ska åka :D :
Sunny Beach
<3

Köks ön

Håller ju på med en köks ö och den börjar ta lite fom. Men det är mycket kvar att göra på den men här är ett litet smakprov ;)

Min student klänning =)

Köpte min studentklänning idag :)
Och underkläder jag ska ha till :p

Love last forever.

Once upon a time there was a little girl, and it was you she fell in love with. And she never stopped loving you..

RSS 2.0