9-18

God morgon bloggen:) Har precis ätit frukost och ska när som helst kila iväg till Jysk för att jobba. Idag kommer det även en som ska kolla på lägenheten så hoppas verkligen att hon vill ha den. Håller tummarna! Och så önskar jag er alla en super bra dag:) pusspuss


Frissan!

Tjabba, sitter just nu på Nikita Hair och blir fixad i håret utan Zhian :)


Hårkurer direkt från kylen

Naturell yoghurt: Torrt och skadat hår suger till sig fukt från yoghurt som en svamp! Förela tre dl yoghurt i håret och låt de suga in en kvart. Skölj grundligt med varmt vatten och tvätta det som vanligt med schampo. Håret blir starkare och mjukare efter behandling.

Ägg: Ett skadat, blekt och slitet hår behöver protein. Därför passar det alldeles utmärkt med äggvita. De ger ett sunt, blankt och skinande hår. Vispa ihop tre äggvitor och fördela det i håret. Men, låt det absolut inte sitta i för länge. MAX 10 minuter, ägget stelnar. Tipset har jag tgit ifrån http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/ blogg :) En blogg jag läser ofta som handlar om smink m.m !


Det vara bara en dröm.

Ligger vaken i sängen och ler lite för mig själv. Ända tills man kommer på att det bara var en dröm. Verkligheten smyger sig på och tankarna börjar snurra. " Tänk om .. hade de varit så då kanske.. kanske hade man fått ha kvar den då." Men nu är det redan försent min lilla pärla är borta så idag ska jag sätta mig ner med min pappa och gå igenom försäkringspapper , polisanmälan sen försöka hitta kvitton på allt man hade i bilen. Och det kommer inte att bli lätt..


Har ni sett??

Har ni sett min bil? ser ni den ring polisen! För den blev stulen inatt.. :(


?

Är bra sugen på att göra något med mitt hår ! Och Tycker att denna färgen är så fin.
Mer naturligt och fräscht.
Men får väl spara lite pengar först eftersom det har blivigt så dyrt att gå till frisören nu för tiden.

alltid vi <3

Tine <3 Olof


mumma!

dags för lite vitaminer :) slappa lite på soffan innan man ska koppla ljud i goffen :)


Det nya jag.

God kväll bloggen. Sitter i soffan och kollar på film har tagit det lugnt idag bara slappat, Har så jädrans ont i magen så har inte direkt orka gjort något. Men har iaf fått i mig lite goda frukter efter som jag numera inte får äta godis på veckorna eller skräpmat. Har tagit mig i kragen och köpt mig ett gymkort så nu ska jag ta mig tusan komma ner till mitt gamla mindre jag. :) Men nu ska jag kika på filmen och låta iprenen göra verkan. Ha en bra kväll puss och kram // Tine


Skara.

Tjabba! Sitter i bilen på väg hem till babes syster igen:) Har varit och handlat grejer till bilarna som dom ska fixa nu idag. Och sen ikväll kanske vi ska bowla något sk vi iaf hitta på :) Och söndag åker vi hem igen.


bedtime.

Lägger i sängen och märker hur tankarna börjar smyga sig på.. Inte så konstigt kanske när rummet är helt mörkt och tyst. Det ända man hör är biltutor och billäten som kommer från vägen alldeles utanför sovrumsfönstret. Allt man önskar sig nu är att ens älskade skulle ligga bredvid en och viska i örat dom tre små rara orden.
- Jag älskar dig.<3


Lev livet varje minut. För vem vet när det kommer ta slut.

Allt blir kommer ordna sig. Jag bara känner det.. 2012 är året då det ska ske !


alltid vi.

Om jag skulle plantera en blomma för varje gång jag tänker på dig, skulle min trädgård blomma föralltid! Olof<3


RSS 2.0